کافه بلاگ(نحوه درست کردن اسپرسو با موکاپات)

برای شروع به اندازه نفراتی که می‌خواهید آب سرد را درون محفظه پایینی دستگاه بریزید. نکته‌ی مهم آن است که حتما آب باید پایین‌تر از سوپاپ دستگاه باشد که آنرا به صورت یک زائده در بخش بیرونی دستگاه می‌توانید مشاهده کنید.

به ازای هر نفر یک قاشق مرباخوری پر قهوه را درون بخش میانی موکاپات بریزید. قهوه را نباید مانند دستگاه‌های حرفه‌ای و در کافه‌ها فشرده کنید.

بخش میانی را روی محفظه‌ی آب قرار دهید و سپس بخش بالایی دستگاه را روی آن قرار دهید. این بخش را به صورت پیچی محکم کنید.دستگاه را روی شعله کم اجاق قرار دهید و برای چند دقیقه منتظر باشید. اگر درب بالایی دستگاه را باز کنید پس از مدتی می‌بینید که قهوه به بخش بالایی وارد می‌شود. اگر کمی توجه کنید و به مرور پس از استشمام بوی قهوه متوجه می‌شوید که باید منتظر نتیجه کار باشید.

درمرحله آخر قهوه در بخش بالایی منتقل شده و خبری از فوران قهوه به بخش بالایی نیست. زمان کوتاهی صبر کنید و سپس اجاق را خاموش کنید و قهوه‌تان را سرو کنید. در مرحله آخر نباید بگذارید قهوه‌تان درون محفظه بالایی قل‌قل کند.قهوه‌تان را سرو کنیدو لذت ببرید.

 

1-espresso-with-mokapot

ذکر چند نکته در مورد موکاپات :

اول اینکه قهوه‌ای که می‌خرید، باید ریز آسیاب شده باشد؛ امّا نه به ریزی قهوه‌ی اسپرسو.

دوّم اینکه اگر برای بارِ نخست است که از موکاپات استفاده می‌کنید، باید دستِ کم یکبار قهوه‌ای را که درست می‌کنید بریزید دور. دلیلش هم این است که بارهای اوّل – خصوصاً دفعه‌ی اوّل – قهوه‌تان مزّه‌ی فلز می‌دهد.

سوّم اینکه به همین دلیلی که در بالا گفتم به هیچ‌وجه نباید درون موکاپات را با مایع ظرفشویی بشویید. آب داغ کفایت می‌کند. علّت هم این است که به مرور زمان چربی قهوه به دیواره‌ی فلزی می‌چسبد و در نتیجه یک لایه‌ی محافظ طبیعی تشکیل میدهد.

اشتراک گذاری