کافه بلاگ(قهوه با افتر ایت نعنایی)

مواد لازم برای سرو دو فنجان :

  1. یک چهارم فنجان خامه زده شده
  2. دو قاشق غذاخوری شکر
  3. دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو
  4. نصف فنجان شیریک فنجان قهوه فرانسه داغ ( در صورت در دسترس نبودن قهوه ساز میتوانید یک قاشق مرباخوری قهوه فوری در یک فنجان آب داغ حل نمایید)
  5. چهار قاشق غذاخوری سیروپ نعنای تند
  6. چهار قطعه شکلات افتر ایت نعنایی
  7. تعدادی برگ نعنای تازه برای تزیین

قهوه با افتر ایت نعنایی

روش تهیه :

شکر و پودر کاکائو را با مقدار کمی از شیر خنک هم زده و حل نموده ، سپس ما بقی شیر را روی شعله قرار داده تا بجوش آید ، سپس شیر داغ را با شیر کاکائوی بدست آمده ترکیب کنید .یک فنجان قهوه فرانسه دم کنید ( یا یک فنجان قهوه فوری ) و با شیرکاکائوی تهیه شده و ۳ قاشق سیروپ نعنای تند مخلوط نمایید.در آخر آنرا در دو فنجان تقسیم کرده و بر روی هر فنجان ، خامه زده شده بریزید .  قطعات مربعی شکلات افترایت را بصورت مورب و مثلثی بریده و بر روی خامه زده شده قرار دهید . یک قاشق سیروپ نعنای تند باقی مانده را به آرامی بر روی خامه زده شده  فنجان ها بریزید و با برگ های نعنا آن را تزئین کنید . قهوه افترایت نعنایی تان آماده است.

برای تهیه افتر ایت و سیروپ نعنایی میتوانید به تی کافه مراجعه نمایید.

اشتراک گذاری