با این دستورالعمل قهوه افترایت نعنایی شما آماده است...
مواد لازم برای سرو دو فنجان :
- یک چهارم فنجان خامه زده شده
- دو قاشق غذاخوری شکر
- دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو
- نصف فنجان شیریک فنجان قهوه فرانسه داغ ( در صورت در دسترس نبودن قهوه ساز میتوانید یک قاشق مرباخوری قهوه فوری در یک فنجان آب داغ حل نمایید)
- چهار قاشق غذاخوری سیروپ نعنای تند
- چهار قطعه شکلات افتر ایت نعنایی
- تعدادی برگ نعنای تازه برای تزیین
روش تهیه :
شکر و پودر کاکائو را با مقدار کمی از شیر خنک هم زده و حل نموده ، سپس ما بقی شیر را روی شعله قرار داده تا بجوش آید ، سپس شیر داغ را با شیر کاکائوی بدست آمده ترکیب کنید .یک فنجان قهوه فرانسه دم کنید ( یا یک فنجان قهوه فوری ) و با شیرکاکائوی تهیه شده و ۳ قاشق سیروپ نعنای تند مخلوط نمایید.در آخر آنرا در دو فنجان تقسیم کرده و بر روی هر فنجان ، خامه زده شده بریزید . قطعات مربعی شکلات افترایت را بصورت مورب و مثلثی بریده و بر روی خامه زده شده قرار دهید . یک قاشق سیروپ نعنای تند باقی مانده را به آرامی بر روی خامه زده شده فنجان ها بریزید و با برگ های نعنا آن را تزئین کنید . قهوه افترایت نعنایی تان آماده است.
برای تهیه افترایت و سیروپ نعنایی میتوانید به تی کافه مراجعه نمایید.