از اینجا عضو شوید
وارد شوید ثبت نام کنید

قهوه ورنیانو گرن آروما ۲۵۰ گرمی


Vergnano Gran Aroma Coffee 250gr

ناموجود 0.0

قهوه ورنیانو گرن آروما ( Vergnano Gran Aroma Coffee) که مخصوص دستگاه موکاپات آسیاب شده است، درجه برشتگی متوسط رو به بالا دارد. این قهوه ترکیبی از عربیکا با کیفیت،  همراه با اندکی روبوستا است و به همین جهت از مقدار کافئین بالایی بهره می برد. اگر میخواهید به صورت روزانه در منزل از طعم عالی به همراه عطر فوق العاده قهوه لذت ببرید، گرن آروما ورنیانو بهترین انتخاب شماست. این قهوه در خلاء بسته بندی شده که آن را تازه و معطر نگه می دارد.

ناموجود

درباره قهوه ورنیانو گرن آروما ۲۵۰ گرمی بیشتر بدانید ...

قهوه ورنیانو گرن آروما ( Vergnano Gran Aroma Coffee) که مخصوص دستگاه موکاپات آسیاب شده است، درجه برشتگی متوسط رو به بالا دارد. این قهوه ترکیبی از عربیکا با کیفیت،  همراه با اندکی روبوستا است و به همین جهت از مقدار کافئین بالایی بهره می برد. اگر میخواهید به صورت روزانه در منزل از طعم عالی به همراه عطر فوق العاده قهوه لذت ببرید، گرن آروما ورنیانو بهترین انتخاب شماست. این قهوه در خلاء بسته بندی شده که آن را تازه و معطر نگه می دارد.

عشق به قهوه؛ از سال ۱۸۸۲ تا به امروز
قهوه ورنیانو زاده شهر پیدمونت در شمال غربی ایتالیا در سال ۱۸۸۲ است. قهوه ورنیانو قدیمی ترین برشته کاری قهوه در ایتالیا است که توسط دومنیکو ورنیانو راه اندازی شد. دومینیکو ورنیانو توانست در مدت کوتاهی با رمز و راز دنیای قهوه آشنا شود و تبدیل به یک فروشنده برتر قهوه شود. شور و علاقه زیاد خانوادگی باعث شد که فروشگاه کوچک ورنیانو به سرعت گسترش پیدا کند و در سه شهر ایتالیا (چیری, آلبا و تورین) حضور پیدا کند. سال ۱۹۳۰ نقطه عطفی برای ورنیانو بود. ورنیانو تصمیمی شجاعانه گرفت و مزرعه قهوه ای در کنیا خرید. در سال ۱۹۹۶ قهوه ورنیانو با صادرات قهوه خود به آلمان و فرانسه وارد بازار جهانی قهوه شد. همچنین در سال ۲۰۰۰ اولین قهوه خانه (کافی شاپ) خود را تأسیس کرد. ورنیانو در سال ۲۰۱۶ موفق شد صدمین فروشگاه قهوه خود را در سنگاپور تأسیس کند که موفقیت بزرگی برای این شرکت محسوب می شد. تا به امروز پنج نسل از خانواده ورنیانو میراث دار قهوه ورنیانو هستند. در حال حاضر قهوه ورنیانو ۱۸ خط تولید تمام خودکار دارد که در کارخانه ای به مساحت ۱۳۵۰۰ مترمربع واقع شده است. در سال ۲۰۱۶ قهوه ورنیانو در ۸۰ کشور دنیا حضور داشت و ۱۶۰۰ تن قهوه به این کشورها صادر کرد. ورنیانو معتقد است مهم ترین مرحله فرآوری قهوه مرحله برشته سازی آن است. از این رو که مزه اصلی قهوه و عطر آن بسیار به مرحله برشته سازی وابسته است، ورنیانو برای این مرحله از روش های سنتی خود بهره می جوید. شاید همین روش های سنتی خانوادگی ورنیانو است که عطر و طعم این قهوه را از بقیه قهوه ها متمایز کرده است.

  ویژگی‌ها

  • برند ورنیانو
  • درجه برشته‌سازی متوسط
  • نوع ترکیبی
  • درجه آسیاب نیمه ریز، مناسب برای موکاپات، اروپرس و مینی‌ پرسو
  • وزن خالص ۲۵۰ گرم
  • مشخصات طعمی کلاسیک و ملایم

  شاخصه های حسی

  • رایحه و عطر ➊➋➌➍➎
  • بافت ➊➋➌➍➎
  • شیرینی ➊➋➌➃➄
  • غلظت ➊➋➌➍➎

  برای عصاره‌گیری توسط

  • اسپرسو ❎ توصیه نمی‌شود
  • موکا، ائروپرس، مینی پرسو ✅ مناسب
  • سایفون ❎ توصیه نمی‌شود
  • فرانسه، دریپر، پوراور ❎ توصیه نمی‌شود
  • کمکس ❎ توصیه نمی‌شود
  • فرنچ‌پرس ❎ توصیه نمی‌شود

  مشخصات بسته بندی

  • طول × عرض × ارتفاع (سانتی‌متر)
  • وزن کل (گرم)