آسیاب قهوه دستی کونیکال جنوا
Genova Conical Hand Grinder
آسیاب قهوه دستی کونیکال جنوا تمام استیل و با تیغه سرامیکی است، همچنین برای آسیاب انواع قهوه از سایز ریز، مناسب دستگاههای اسپرسوساز خانگی تا سایز بزرگ برای دم کردن قهوه به روش فرنچ پرس، کاربرد دارد.
درباره آسیاب قهوه دستی کونیکال جنوا بیشتر بدانید ...
تصویر کلاسیکی که از قهوه به ذهن خطور میکند، آن را به شکل دانههایی نسابیده ترسیم میکند. برای آنکه عصاره این دانههای زیبا را به فنجان بریزیم، ناگزیر باید آنها را آسیاب و پودر کنیم. هدف اصلی از آسیاب قهوه افزایش سطح تماس دانههای قهوه با آب است تا انتقال ذرات قابل حل و امولسیون به درون عصاره تسهیل شود. برای این کار به یک آسیاب قهوه یا گرایندر نیاز داریم. آسیاب قهوه تقریبا به دو روش ضربهای و تیغهای کار میکنند:
روش آسیاب ضربهای
در این روش عمل آسیاب کردن دانههای قهوه توسط دو تیغه انجام میشود که با سرعت زیاد در حرکت هستند. این روش شبیه خورد کردن با فشار است با این تفاوت که در این روش انرژی حاصل از حالت سکون دانههای قهوه نیز در عمل سابش تأثیر مستقیم میگذارد. از این روش فقط در دستگاههای با ابعاد کوچک خانگی استفاده میشود. مهمترین ضعف این دستگاه این است که دانههای قهوه در میان تیغهها گیر میکند و از یکدست آسیاب شدن آنها جلوگیری میکند.
روش آسیاب تیغه ای(شکاف دار)
در این نوع از آسیاب دو تیغه دوار نزدیک به هم وجود دارد که در حال چرخش هستند. در میان این دو تیغه شکافی وجود دارد که دانههای قهوه به درون آن میافتند. با چرخش تیغهها، دانهها براثر فشار خورد میشوند. این نوع از آسیاب که عمدتاً در مصارف حرفهای و صنعتی کاربرد دارد، بر سه نوع غلتکی، مخروطی و مسطح است.
آسیاب کونیکال یا مخروطی از انواع آسیاب تیغه ای است.
در این نوع آسیاب دو تیغه مخروطی درون هم وجود دارد که یکی ثابت و دیگری حول یک محور عمودی در چرخش است. فاصله دو مخروط بنا بر نیاز قابل کم یا زیاد شدن است که این فاصله، سایز آسیاب را تعیین میکند. هر چه دو تیغه به هم نزدیکتر باشند، قهوه ریزتر آسیاب میشود. این آسیاب از نظر دقت در یکدست بودن قهوه آسیاب، بهترین انتخاب است.
ویژگیها
- نوع سرامیکی
- تنظیم درجه آسیاب دارد
- جنس تیغه سرامیک
- جنس بدنه استیل
- درجه آسیاب دستگاه اسپرسو خانگی تا فرنچپرس
برای افزودن نظر جدید، لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.
ورود/ثبت نامنظرات مشتریان
امروز به دستم رسید کیفیتش خوبه و ریز ترین درجه اش برای اسپرسو البته با موکاپات مناسبه
فقط در مورد جنس تیغه توی بلند مدت اگه با ریز ترین درجه کار کنه مشکلی براش پیش نمیاد؟
من تاجایی که میشد صفتش کردم جوری که تقریبا هیچ فاصله ای بین دو تیغه نیست