Top

قهوه


  • اسپرسو با موکا پات

    اسپرسو با موکا پاتپیش‌تر در مقاله‌ای دیگر درباره اسپرسو و  انواع دستگاه‌های اسپرسوساز به‌طور مختصر به دستگاه بیالتی اشاره کرده بودیم. موکا پات بیالتی که به اسپرسوساز رو گازی نیز مشهور است، اولین بار در سال ۱۹۳۳ توسط لوئیجی دو پونتی برای آلفانسو بیالتی طراحی شد. این اسپرسوساز کوچک و دوست‌داشتنی از همان سال به تولید انبوه رسید و امروزه تولید آن همچنان با همان طرح اولیه ادامه دارد.

     


    ادامه مطلب

  • قهوه اسپرسو

    قهوه اسپرسو

    اسپرسو نوعی قهوه بسیار غلیظ است که حدود یک قرن پیش در میلان ایتالیا ابداع شد. اسپرسو از عبور دادن از میان دانه‌های سابیده شده قهوه تهیه می‌شود. اسپرسو از دیگر قهوه‌ها بسیار غلیظ‌تر و به نسبت حجم کمی که دارد، قوی‌تر نیز است.


    ادامه مطلب

  • طرز تهیه قهوه فرانسه

    طرز تهیه قهوه فرانسه

    عموماً آن قهوه‌ای که در کافی‌شاپ‌های ایران به قهوه فرانسه معروف شده است، از دو طریق و با دو ابزار متفاوت دم‌آوری می‌شود. هر دو این روش‌ها هم در خانه به‌راحتی قابل اجرا است. برای دم‌آوری قهوه به شیوه فرانسه نیاز به یک دستگاه فرنچ‌پرس (به قهوه پیستونی هم مشهور است) یا یک دستگاه قهوه‌ساز قطره‌ای دارید. این دستگاه‌ها قیمت خیلی گرانی ندارند و به‌وفور در بازار ایران یافت می‌شوند.

     


    ادامه مطلب

  • چند نکته اساسی درباره نگه‌داری قهوه در خانه

    چند نکته اساسی درباره نگه‌داری قهوه در خانه

    مهم‌ترین دشمن عطر و طعم قهوه هوا، رطوبت، گرما و نور است. برای آن که دانه قهوه یا قهوه سابیده‌تان ماندگاری طولانی‌تر داشته باشد، آن‌ها را در ظروف دردار محفوظ از هوا و کدر رنگ، و در دمای اتاق نگهداری کنید. دانه‌های قهوه‌ زیبایی خاص خود را دارند؛ اما از نگهداری آن‌ها در ظروف شیشه‌ای برای زیبا کردن محیط اطراف بپرهیزید. زیرا نور دشمن طعم قهوه شماست.


    ادامه مطلب

  • مروری بر انواع گونه‌های دانه قهوه - قسمت اول

    انواع دانه قهوه

     «۱۰۰ درصد عربیکا!» همه ما این عبارت را روی بسته‌های مختلف قهوه دیده‌ایم. اما به‌راستی این جمله که خبر از وجود ناخالصی در سایر برندهای قهوه می‌دهد چه معنی دارد؟ «۱۰۰ درصد عربیکا» عبارتی است که به‌وفور در تبلیغات قهوه استفاده می‌شود.


    ادامه مطلب

  • از بذر قهوه تا فنجان در ۱۰ مرحله - قسمت آخر

    از بذر تا فنجان در ۱۰ مرحله

    قهوه‌های یک دست شده و صیقل‌خورده ای که قهوه سبز نامیده می‌شوند، پس از بسته‌بندی در کیسه‌هایی از جنس چتایی  (کنف هندی) یا سیسال  به کشتی‌های کانتینر بر یا کشتی‌های باربری فله منتقل می‌شوند تا به سایر نقاط جهان فرستاده شوند. بنا به گزارش سرویس کشاورزی خارجی آمریکا، تولید قهوه در سال ۲۰۱۶ به ۱۵۲.۷ میلیون کیسه ۶۰ کیلویی خواهد رسید.


    ادامه مطلب

  • از بذر قهوه تا فنجان در ۱۰ مرحله - قسمت دوم

    عمل‌آوری دانه‌های قهوه

    دانه‌های قهوه که چیده شدند، برای جلوگیری از فاسد شدن گیلاس‌های قهوه بلافاصله مرحله عمل‌آوری دانه‌های قهوه باید آغاز شود. بسته به نوع بذر قهوه و محل کشت درخت قهوه، گیلاس‌ها به یکی از دو روش زیر عمل‌آوری می‌شوند.


    ادامه مطلب

  • از بذر قهوه تا فنجان در ۱۰ مرحله - قسمت اول

    از بذر تا فنجان قهوه

    قهوه‌ای که هر روز از آن لذت می‌برید، راه زیادی را پیموده تا به فنجان شما برسد. بذر قهوه از زمان کاشته شدن، تا زمانی که به شکل دانه‌های آماده به دست شما برسد، ۱۰ مرحله اساسی را پشت سر می‌گذارد. در مقاله حاضر، مراحل اول و دوم را به‌تفصیل به شما معرفی می‌کند.


    ادامه مطلب

  • نگاهی به تاریخ قهوه - قسمت چهارم

    قهوه چطور به آمریکا رسید

    در سال ۱۷۱۴ شهردار آمستردام درخت قهوه‌ی جوانی را به‌عنوان هدیه به شاه لویی چهاردهم فرانسه بخشید. شاه لویی نیز دستور داد تا آن درخت را در باغ گیاه‌شناسی سلطنتی بکارند. در سال ۱۷۲۳ یک افسر نیروی دریایی این کشور به نام گابریل دکلو  به جوانه‌ای از این درخت پادشاه دست پیدا می‌کند.


    ادامه مطلب